0 items - €0.00 0

Classes

training

Personal training

Ένας από τους πιο κοινούς λόγους που οι περισσότεροι από εμάς σταματούν να γυμνάζονται ή το βρίσκουν δύσκολο να είναι συστηματικοί με το πρόγραμμα της προπόνησης τους είναι το χάσιμο του ενδιαφέροντος και κατάλληλων κινήτρων. Αυτά αλυσιδωτά οδηγούν στη ανία και το χάσιμο της όρεξης για προπόνηση και συνήθως στο ολοκληρωτικό σταμάτημα . Το πρόβλημα αυτό μπορεί να αποφευχθεί σε σημαντικό βαθμό με την επιλογή ενός προσωπικού γυμναστή.

Ο προσωπικός γυμναστής με τις γνώσεις του θα παρέχει δομή και στήριξη στις προπονήσεις σας. Επιπλέον, θα σας κεντρίσει το ενδιαφέρον βάζοντας νέους στόχους και νέες προκλήσεις. Με την εκπαίδευση του και την προσωπική προσοχή και επιτήρηση που θα παρέχει, ο προσωπικός γυμναστής μπορεί να λειτουργήσει ως το έναυσμα στη διαμόρφωση ενός νέου τρόπου ζωής με επίκεντρο την υγεία και την ευεξία. Εξατομικευμένη άσκηση Αν έχετε κάποια χρόνια πάθηση, τραυματισμούς η κάποιο συγκεκριμένο προπονητικό στόχο (για παράδειγμα να βελτιώσετε της φυσική σας κατάσταση για τις ανάγκες κάποιου αθλήματος), τότε ο προσωπικός γυμναστής θα δουλέψει μαζί σας και με τους άλλους ειδικούς που σχετίζονται με τη περίπτωση σας (για παράδειγμα το γιατρό σας η το φυσιοθεραπευτή σας).

Ο σχεδιασμός του προγράμματος προπόνησης σας θα γίνει λαμβάνοντας υπόψη τις ατομικές σας ανάγκες και ιδιαιτερότητες με σκοπό να φτάσετε στους στόχους σας. Αποδοτικότητα Η συνεργασία με ένα προσωπικό γυμναστή θα σας βοηθήσει να επικεντρωθείτε και να αφοσιωθείτε στους στόχους σας χωρίς να χάνεται πλέον χρόνο σε μη αποδοτικές προπονήσεις και στο να λύνεται “γρίφους” προσπαθώντας να κατανοήσετε την επιστήμη της άσκησης η οποία έχει τεράστιο υπόβαθρο και απαιτεί πολυδιάστατη γνώση. Ο προσωπικός γυμναστής θα σας μεταφέρει έτοιμη, “συμπυκνωμένη γνώση και θα κάνει όλη τη σκέψη για εσάς με σκοπό να αποκομίσετε τα μέγιστα στο διαθέσιμο χρόνο σας τόσο από προπόνηση σε προπόνηση όσο και μακροπρόθεσμα. Αρχάριοι στην άσκηση Αν δεν έχετε γυμναστεί ποτέ στη ζωή σας, η συνεργασία με ένα προσωπικό γυμναστή ίσως να είναι η ιδανικότερη και πιο σωστή επιλογή. Ο γυμναστής σας δείξει απλά και αποτελεσματικά προγράμματα στα οποία θα αξιοποιείται με το καλύτερο δυνατό τρόπο ο πολύτιμος χρόνος που έχετε διαθέσει για την άσκηση σας.

Personal Training

Επιπλέον ο γυμναστής, θα σας επιβλέπει συνεχώς, πράγμα που οδηγεί στη σωστή παιδεία όσο αφορά άσκηση. Ασφαλισμένη εκγύμναση Ο προσωπικός γυμναστής είναι υπεύθυνος να ελέγχει και να διορθώνει την εκτέλεση των ασκήσεων και να παρατηρεί τα ζωτικά σας σήματα(καρδιακοί παλμοί, ρυθμός αναπνοής). Ακόμη θα σας παρέχει αντικειμενική κριτική και ανατροφοδότηση για τα όρια σας, τις δυνάμεις και τις αδυναμίες σας. Οι περισσότεροι από εμάς αγνοούμε τα σήματα που στέλλει το σώμα μας κατά τη διάρκεια της άσκησης και τα ερμηνεύουμε σε πολλές περιπτώσεις λανθασμένα. Είτε πιέζουμε τον εαυτό μας πέρα από το σημείο του πόνου και της εξάντλησης, είτε σταματάμε πολύ πιο γρήγορα από ότι θα έπρεπε. Η παρουσία του προσωπικού γυμναστή την ώρα που γυμναζόμαστε παρέχει το σημαντικό στοιχείο της παρατήρησης. Αυτό σημαίνει ότι ο γυμναστής μπορεί να σας σπρώξει η να σας σταματήσει αναλόγως.

Αλλαγή στη σωματική εμφάνιση Ο κυριότερος λόγος που πολύς κόσμος επιλέγει να γυμνάζεται με ένα προσωπικό γυμναστή, είναι κυρίως η βελτίωση της σωματικής εμφάνισης και ο λόγος είναι απλός- έχει αποτέλεσμα.

Αν έχετε βάλει στόχο να μειώσετε το λίπος σας και να κερδίστε μυς ο προσωπικός γυμναστής είναι το άτομο που θα σας βοηθήσει να παραμείνετε επί του στόχου.

WRITE US

Stay in Touch

If you are in need of a Personal Trainer, Fitness Instructor advice, or a healthy
living product review, please feel free to contact me.


By using this form you agree with the storage and handling of your data by this website.

Σας περιμένουμε σήμερα κιόλας να δοκιμάσετε αυτό που σας ταιριάζει!

  • FIT ME by Ioanna
  • +210 95 12 545
  •  [email protected]
  • Γρυπάρη 103 & Μενελάου
    Καλλιθέα, 17672

© 2024 Mev Design
All rights reserved.